Dubbel Grilled Cheese&Bacon Sandwich
Kategori: Huvudrätt, Något litet före maten?
Som ni har väntat på ett till inlägg om Amerikansk snabbmat när den är som godast,det finns nog bara en sak jag gillar med amerikaner och det är ju hur dom gör och presenterar sin snabbmat. Dock så tror jag att hälften av det man tror är gott i själva verket är för mycket,både för fett,för sött eller för salt eller helt enkelt sjukt äckligt. Men hälften av en jäkla massa snabbmat blir bra många rätter som är kung av flott och jättegott.
Grilled cheese är en sådan rätt,våran varm macka eller frankrikes croq monsieur skiljer sig lite,då fransoserna gillar att doppa sitt bröd i uppvispat ägg innan tillagning samt använder dijonsenap som grund och den svenska versionen är sällan dubbel utan enkel som man gör i ugn med skink eller svampstuvning som ett exempel.
Den här är en vräkig dubbelmacka på tjocka skivor bondbröd,4 sorters ost och ett paket bacon.
Kan göra den värre men jag försöker hålla stilen så det inte blir för mycket.

4 tjocka skivor färskt bondbröd
1 pkt bacon
2 sorters creme cheese valfri smak
2 sorters hårdost
1 mobil med bra batteri om du får hjärtinfarkt
Börja med att dela baconet på mitten så du får lagomt stora skivor,stek det knaprigt och lägg på hushållspapper.
Bre på en creme cheese sorterna på två olika bröd och likaså med hårdosten så varje bröd har en egen ost.
Snåla inte för det ska vara ostigt,tills du skäms funkar här med. Sätt ugnen på 200 grader,gärna grillfunktionen.

Hemligheten med detta konstverk är att steka undersidan av brödet i stekpannan med lite av baconfettet kvar och sedan lägga skivorna på en ugnsplåt med papper och köra klart dom så osten smälter. För lägger man ihop mackorna direkt i pannan så är risken att dom blir bränd och att osten inte smälter ordentligt.
Glöm inte baconet när dom ska gå in i ugnen. Är klar när osten är krämig.
Mecka ihop den!
/Chris