chrisdkok.blogg.se

Det handlar om rustik husmanskost,en snigel på ögat för alla fjolliga mategon med sina designerkvistar. Med smaken och tyngden på kärlek till maten så förmedlar jag mina upplevelser i köket,från farmors kök i industristaden Sandviken till mitt nya kök i skogarna utanför Borås.

Brottarburgare med hemgjorda pommes

Kategori: Huvudrätt

Låt oss säga att jag fick inspiration,kunde rent av känna smaken innan jag smed planen för min 4-dubbla burgare.Det är ingen match att bygga en slafsig hamburgare men att göra det snyggt och få det att smaka som en ängels smekning på dina smaklökar är en annan femma. Eller som en hamnarbetare som sitter på din rygg och joddlar emerald sword av Rhapsody,vilket som så är detta något att bli brunstig över.
 
 
Kan börja med att göra 4 burgare a' 100 g och stek dom medium,ta sedan din favorit när det kommer till hårdost.
Amerikansk cheddar eller "hamburgerost" är totalt värdelöst smakmässigt men är perverst på något vis så låt donken och andra ställen ha den,nu är du bossen så använd fantasin,det finns bättre ostar,du kanske gillar bluecheese? Jag körde en lagrad hushållsost som jag bara har hittat här nere i landet som är awsome!
 
Låt burgarna gå i ugnen på 200 grader med osten så dom blir rejält ostiga och kasta in bröden med så dom inte riskerar att bli degig. Bygg burgaren utan hämningar och ha på det som du gillar.Vem är det som är hungrig nu?
Har du inte hår på bröstet sen tidigare så lär du ha det när du är klar,ljus lager och lite stark sås till sen ror du båten i hamn!
 
/Chris